Using binary function problem

Discussion related to "under the hood" OpenMV topics.
User avatar
ericchu923
Posts: 9
Joined: Mon May 06, 2019 2:09 am

Using binary function problem

Postby ericchu923 » Wed May 20, 2020 9:47 am

Hi everyone, I ran grayscale_binary_filter_1.py example code and got this problem:
Image
But 2 weeks ago, I made my binary example code, the output was:
Image
But, other functions was worked normally.
I only got strange outputs.
How can I fix this problem? Is my OpenMV CAM broken?

Thanks for all replies,
Eric
User avatar
kwagyeman
Posts: 4106
Joined: Sun May 24, 2015 2:10 pm

Re: Using binary function problem

Postby kwagyeman » Wed May 20, 2020 11:08 pm

Please post code to show the error. I just ran the example and it works fine.
Nyamekye,
User avatar
ericchu923
Posts: 9
Joined: Mon May 06, 2019 2:09 am

Re: Using binary function problem

Postby ericchu923 » Thu May 21, 2020 4:06 am

kwagyeman wrote:
Wed May 20, 2020 11:08 pm
Please post code to show the error. I just ran the example and it works fine.
Hi, Mr.kwagyeman. Here's my video for example code on YouTube:
https://youtu.be/pAuhhqkVmzQ
I just ran the example too, but output was very strange.
User avatar
kwagyeman
Posts: 4106
Joined: Sun May 24, 2015 2:10 pm

Re: Using binary function problem

Postby kwagyeman » Thu May 21, 2020 7:55 pm

Will test on the M7.
Nyamekye,
User avatar
kwagyeman
Posts: 4106
Joined: Sun May 24, 2015 2:10 pm

Re: Using binary function problem

Postby kwagyeman » Sat May 23, 2020 5:51 pm

Hi, this is an issue with the M7 JPEG compression. The actual frame buffer is fine. But, when being jpeg compressed there seems to be an error.
Nyamekye,
User avatar
kwagyeman
Posts: 4106
Joined: Sun May 24, 2015 2:10 pm

Re: Using binary function problem

Postby kwagyeman » Sat May 23, 2020 5:51 pm

It will be fixed.
Nyamekye,
User avatar
ericchu923
Posts: 9
Joined: Mon May 06, 2019 2:09 am

Re: Using binary function problem

Postby ericchu923 » Tue May 26, 2020 1:31 am

kwagyeman wrote:
Sat May 23, 2020 5:51 pm
It will be fixed.
Hello Mr.kwagyeman. Thanks for reply.
I'm glad this problem is not a hardware problem.
Hope problem will be fix shortly, then I can use this awesome cam to finish my thesis project.
Best regards,
Eric
User avatar
kwagyeman
Posts: 4106
Joined: Sun May 24, 2015 2:10 pm

Re: Using binary function problem

Postby kwagyeman » Tue May 26, 2020 2:04 pm

Attached is a fixed binary for the M7.
Attachments
firmware.zip
(1.15 MiB) Downloaded 8 times
Nyamekye,

Return to “Technical Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests