Search found 13 matches

by Polonal
Wed Feb 26, 2020 9:59 pm
Forum: General Topics
Topic: OpenMV Rover Error (Timer(4) is reserved)
Replies: 4
Views: 2394

Re: OpenMV Rover Error (Timer(4) is reserved)

Got it. Will do.
by Polonal
Tue Feb 25, 2020 1:35 pm
Forum: General Topics
Topic: OpenMV Rover Error (Timer(4) is reserved)
Replies: 4
Views: 2394

Re: OpenMV Rover Error (Timer(4) is reserved)

Found the thread with the fix and tried to delete the post shortly after posting, but seems like it didn't get deleted. Thank you for your reply!
by Polonal
Sat Feb 22, 2020 2:46 pm
Forum: General Topics
Topic: OpenMV Rover Error (Timer(4) is reserved)
Replies: 4
Views: 2394

OpenMV Rover Error (Timer(4) is reserved)

Hello,

Has anyone seen this error before and was able to resolve it? (see screenshot)

-Alex
by Polonal
Mon May 13, 2019 12:03 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Blob Detection Code For Minimum Viable Racer - Stays off the center line & twitches
Replies: 2
Views: 3667

Re: Blob Detection Code For Minimum Viable Racer - Stays off the center line & twitches

Hi Kwab,

Shortly after posting this message I figured out that folks who put the cars together did not connect the motors correctly and that's what was causing the issue (wrong pins).

Thank you for your prompt response as always! Everything worked very well after changing the wiring.
by Polonal
Sat May 11, 2019 11:57 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: Blob Detection Code For Minimum Viable Racer - Stays off the center line & twitches
Replies: 2
Views: 3667

Blob Detection Code For Minimum Viable Racer - Stays off the center line & twitches

Hello, I just recently switched to using a motor shield and started using the new 'blob detection' code and the car is now really hard to control. It does not stay on the center line and it twitches a lot regardless of what I do to the PID's. Could you please point in the right direction? For refere...
by Polonal
Thu Mar 28, 2019 9:26 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: Image Washout On M7
Replies: 5
Views: 6756

Re: Image Washout On M7

Will do.

Thank you!
by Polonal
Thu Mar 28, 2019 3:35 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: Image Washout On M7
Replies: 5
Views: 6756

Re: Image Washout On M7

Oooh. Thank you!

AGC: What is the code for this?
AWB: sensor.skip_frames(time = 2000 --> 100)

Just in case the code is attached.
by Polonal
Wed Mar 27, 2019 10:59 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: Image Washout On M7
Replies: 5
Views: 6756

Image Washout On M7

Has anyone experienced image washout on the M7 when going from shadow to light, and vice versa, such as in the attached photos? If so, how did you solve it? A polarizing filter is already installed and the issue is inconsistent.
by Polonal
Sat Jul 14, 2018 10:04 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: Blue Spot On The Image
Replies: 3
Views: 1548

Re: Blue Spot On The Image

Done.

Thank you for the prompt assistance!

Kind regards,

-Alex
by Polonal
Sat Jul 14, 2018 9:52 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: Blue Spot On The Image
Replies: 3
Views: 1548

Blue Spot On The Image

Hello, I was playing with different ways of installing the polarized filter today and everything was fine until later tonight after coming home. When I turned on the camera to try something else I noticed blue spots on the image in the IDE (see Image_01). Tried different things but nothing seemed to...
by Polonal
Sun Mar 25, 2018 11:31 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: Suggestion For Improvement
Replies: 1
Views: 1213

Suggestion For Improvement

Hello person with awesome product, In my quest for the holy grail of code to run on the 216 MHz Arm7, what kind of feedback does your IDE offer to examine program and data space consumption each time the code is compiled? By code I mean python, but since its bytecode will have to run either out of f...
by Polonal
Sat Mar 24, 2018 2:39 am
Forum: General Topics
Topic: OpenMV Camera No Color
Replies: 2
Views: 1775

Re: OpenMV Camera No Color

Works like a charm! Thank you so much!You've done an amazing job with the product, but even more so, with the support!!
by Polonal
Fri Mar 23, 2018 4:16 am
Forum: General Topics
Topic: OpenMV Camera No Color
Replies: 2
Views: 1775

OpenMV Camera No Color

Hello,

Just unboxed the camera and would like to see a green lane, however, the camera is only seeing in B&W. Screenshot attached.
OpenMV_No_Color.JPG
OpenMV_No_Color.JPG (210.65 KiB) Viewed 1775 times

Go to advanced search