Search found 4 matches

by danb22
Mon Aug 06, 2018 12:27 am
Forum: General Topics
Topic: Camera cannot connect to IDE
Replies: 7
Views: 394

Re: Camera cannot connect to IDE

I am also having a similar problem with my OMV M7 unit - is there a way to send it back for repair?

Please advise and thanks - Dan
by danb22
Thu Jun 14, 2018 1:15 pm
Forum: General Topics
Topic: Upgraded to OMV IDE 1.9 and lost connection to camera module
Replies: 5
Views: 295

Re: Upgraded to OMV IDE 1.9 and lost connection to camera module

Problem corrected when i upgraded the OMV firmware. Not sure exactly what was causing this issue in the first place since the new IDE didn't even see the OMV module originally, but this time around it connected and said there was an available firmware update. I did that upgrade and my programs now r...
by danb22
Thu Jun 07, 2018 11:31 pm
Forum: General Topics
Topic: Upgraded to OMV IDE 1.9 and lost connection to camera module
Replies: 5
Views: 295

Re: Upgraded to OMV IDE 1.9 and lost connection to camera module

M7 - and thank you for the help!
by danb22
Thu Jun 07, 2018 12:44 am
Forum: General Topics
Topic: Upgraded to OMV IDE 1.9 and lost connection to camera module
Replies: 5
Views: 295

Upgraded to OMV IDE 1.9 and lost connection to camera module

I just upgraded to the new IDE and can no longer connect to the camera module. It worked this morning with the previous version of the IDE (1.8?) but now it doesn't. Any advice would be much appreciated! Thanks - Dan

Go to advanced search