Search found 16 matches

by kidswong999
Tue May 15, 2018 9:01 am
Forum: Technical Discussion
Topic: only one device connected to the AP(wifi shield)
Replies: 3
Views: 67

only one device connected to the AP(wifi shield)

When I was running the MJPEG Streaming AP program, I found that there was only one device connected to the AP. If I wanted the phone and the PC to connect to the AP at the same time, I would be unable to connect to the network.

How to solve it? :D
by kidswong999
Wed Apr 11, 2018 4:50 am
Forum: Technical Discussion
Topic: draw_rectangle color mistake
Replies: 3
Views: 299

draw_rectangle color mistake

Hello, in the IDE, the border of the draw_rectangle function is not quite right. Firmware Version: 2.7.0 IDE Version: 1.8.1 import sensor, image, time sensor.reset() sensor.set_pixformat(sensor.RGB565) sensor.set_framesize(sensor.QVGA) sensor.skip_frames(time=2000) while(True): img=sensor.snapshot()...
by kidswong999
Mon Mar 19, 2018 10:27 pm
Forum: General Topics
Topic: lens_to_camera_mm in telephoto-lens
Replies: 1
Views: 185

lens_to_camera_mm in telephoto-lens

Hi, I am using mavlink_apriltags_landing_target example with telephoto-lens, but I don't know the lens_to_camera_mm parameter.
Could you provide some information about that?

https://openmv.io/collections/lenses/pr ... photo-lens
by kidswong999
Sat Dec 16, 2017 11:17 pm
Forum: General Topics
Topic: OpenMV M7 Fritzing part
Replies: 3
Views: 830

Re: OpenMV M7 Fritzing part

by kidswong999
Sat Dec 16, 2017 11:16 pm
Forum: General Topics
Topic: a beautiful openmv fritzing part
Replies: 3
Views: 619

a beautiful openmv fritzing part

Hi, I make a beautiful openmv fritzing part:

https://github.com/SingTown/OpenMV-fritzing
openmv3.png
openmv3.png (192.38 KiB) Viewed 619 times
by kidswong999
Wed Aug 09, 2017 7:31 am
Forum: Technical Discussion
Topic: fps is slow when OpenMV boot from file system
Replies: 17
Views: 3663

Re: fps is slow when OpenMV boot from file system

iabdalkader wrote:
Tue Aug 08, 2017 12:58 pm
@kidswong999

Please test the attached FW let me know if it fixes the issue.
Hi, in fact, I don't know how to download bin file. :D
Could you send a dfu file?

Thanks.
by kidswong999
Tue Aug 08, 2017 2:43 am
Forum: Technical Discussion
Topic: fps is slow when OpenMV boot from file system
Replies: 17
Views: 3663

Re: fps is slow when OpenMV boot from file system

kwagyeman wrote:
Tue Aug 08, 2017 12:23 am
92 FPS... make sure to disable the frame buffer otherwise you get 30 FPS...
But when boot main.py from file system, how to disable framebuffer?
by kidswong999
Mon Aug 07, 2017 10:31 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: fps is slow when OpenMV boot from file system
Replies: 17
Views: 3663

Re: fps is slow when OpenMV boot from file system

kwagyeman wrote:
Mon Aug 07, 2017 10:14 pm
Can you copy the print out text here?
by kidswong999
Mon Aug 07, 2017 9:48 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: fps is slow when OpenMV boot from file system
Replies: 17
Views: 3663

Re: fps is slow when OpenMV boot from file system

Yeah, I know what's wrong... Your getting serial characters overwriting each other... Please add "timeout_char = 1000" to the UART constructor as another argument. Still no work, I added "timeout_char = 1000", still 29fps. import sensor, image, time from pyb import UART uart = UART(3, 115200, timeo...
by kidswong999
Mon Aug 07, 2017 8:13 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: fps is slow when OpenMV boot from file system
Replies: 17
Views: 3663

Re: fps is slow when OpenMV boot from file system

Yes,the board is an M7. :shock:
by kidswong999
Mon Aug 07, 2017 5:51 am
Forum: Technical Discussion
Topic: fps is slow when OpenMV boot from file system
Replies: 17
Views: 3663

fps is slow when OpenMV boot from file system

Hi, I run the code. IDE: 1.6.0; firmware: 2.4.1; # Hello World Example # # Welcome to the OpenMV IDE! Click on the green run arrow button below to run the script! import sensor, image, time from pyb import UART uart = UART(3, 115200) sensor.reset() # Reset and initialize the sensor. sensor.set_pixfo...
by kidswong999
Sat Jun 03, 2017 12:11 am
Forum: Technical Discussion
Topic: WINC1500 shield download firmware
Replies: 1
Views: 670

WINC1500 shield download firmware

Hello. I made a winc1500 shield myself. But I can't download the firmware. I use a ttl-USB and run .\download_all.bat UART I followed the link http://community.atmel.com/forum/atwinc1500-firmware-upgrade BUT the Error is: Invalid chip ID. Could you help me? Thanks. :) ERROR MESSAGE Downloading Image...
by kidswong999
Tue May 09, 2017 12:35 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Using machine.I2C
Replies: 6
Views: 1439

Re: Using machine.I2C

Hello, what is the difference between machine.I2C and pyb.I2C?
why there are two class, but one thing? :?:
by kidswong999
Sun Apr 02, 2017 1:28 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: esp32 as wifi&ble shield
Replies: 3
Views: 984

esp32 as wifi&ble shield

Hello,

How about replacing winc1500 by esp32?

I saw that 135 Mbps UDP sustained throughput. Max data rate of 150 Mbps@11n HT40, 72 Mbps@11n HT20, 54 Mbps@11g, and 11 Mbps@11b

http://espressif.com/en/products/hardwa ... 2/overview

esp32 is cheaper and more powerful.

Thanks

Go to advanced search