Search found 15 matches

by Melan
Tue Nov 19, 2019 2:56 am
Forum: Project Discussion
Topic: CMSIS-NN Getting started
Replies: 3
Views: 139

Re: CMSIS-NN Getting started

I would like to use cmsis-nn library. I find this tutorial on github https://github.com/openmv/openmv/tree/master/ml/cmsisnn, but it for ubuntu. How i can install and use on windows? We can't help you with that, the supported development platform is Linux. So on windows i cant use haarcascade and C...
by Melan
Mon Nov 18, 2019 9:28 am
Forum: Project Discussion
Topic: CMSIS-NN Getting started
Replies: 3
Views: 139

CMSIS-NN Getting started

I would like to use cmsis-nn library. I find this tutorial on github https://github.com/openmv/openmv/tree/master/ml/cmsisnn, but it for ubuntu. How i can install and use on windows?
by Melan
Fri Nov 15, 2019 4:55 am
Forum: Project Discussion
Topic: Ulab library problem
Replies: 3
Views: 112

Re: Ulab library problem

iabdalkader wrote:
Thu Nov 14, 2019 1:05 pm
I just pulled the latest ulab and this bug is fixed, I will update it in the next release.
Thank you,i will wait for it
by Melan
Thu Nov 14, 2019 6:23 am
Forum: Project Discussion
Topic: Ulab library problem
Replies: 3
Views: 112

Ulab library problem

Hello, can u help me i cant write value into 0 index of array. Simple example:

Code: Select all

import sensor, image, time, math
import ulab as np

while(True):
    a = np.zeros(5, dtype=np.int8)
    a[0] = 2
    print(a)
by Melan
Tue Nov 12, 2019 4:11 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Pandas in micropython
Replies: 1
Views: 103

Pandas in micropython

Hello, do this openmv have something like pandas in python?
by Melan
Tue Nov 12, 2019 2:48 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Ulab library
Replies: 6
Views: 329

Re: Ulab library

kwagyeman wrote:
Tue Nov 12, 2019 2:46 am
Hi, I tested the released firmware that is available with the IDE and it's present. I just imported ulab in the import statement and it works. What board are you using.
Thank you, i deleted and than installed it again and now its works
by Melan
Tue Nov 12, 2019 2:33 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Ulab library
Replies: 6
Views: 329

Re: Ulab library

Thank you
by Melan
Thu Nov 07, 2019 7:29 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Ulab library
Replies: 6
Views: 329

Re: Ulab library

iabdalkader wrote:
Thu Nov 07, 2019 7:17 am
ulab has been added in the latest firmware, just import ulab.
I cant, there is no module named ulab
by Melan
Thu Nov 07, 2019 5:45 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Ulab library
Replies: 6
Views: 329

Ulab library

How can i add ulab library to openmv camera?
by Melan
Fri Aug 16, 2019 2:27 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Connectivity issues
Replies: 10
Views: 4504

Re: Connectivity issues

kwagyeman wrote:
Thu Aug 15, 2019 12:17 pm
Got it.
Thank you for help
by Melan
Thu Aug 15, 2019 2:21 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Connectivity issues
Replies: 10
Views: 4504

Re: Connectivity issues

kwagyeman wrote:
Wed Aug 14, 2019 11:56 am
Hi, I didn't get an email yet.
I sent again from email nppuniversal@gmail.com
by Melan
Tue Aug 13, 2019 4:02 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Connectivity issues
Replies: 10
Views: 4504

Re: Connectivity issues

Just to be clear, when you received the camera it was Not working ? And what do you mean by damaged ? Can you send us some photos of the lens and camera to openmv@openmv.io Yes, it was not working, lens was squashed and probably lens damaged the module under the lens. I sent the photo to openmv@ope...
by Melan
Wed Aug 07, 2019 2:56 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: Connectivity issues
Replies: 10
Views: 4504

Re: Connectivity issues

iabdalkader wrote:
Tue Aug 06, 2019 8:51 pm
Did it work before replacing the lens ? And did you remove the sensor from the camera or just replace the lens without removing the sensor ? If you removed the sensor, make sure it's making full contact.
I just replaced the lens, and didnt work with lens that was damaged
by Melan
Wed Aug 07, 2019 2:55 pm
Forum: Technical Discussion
Topic: Connectivity issues
Replies: 10
Views: 4504

Re: Connectivity issues

kwagyeman wrote:
Tue Aug 06, 2019 1:31 pm
Hi, the unit is damaged. Can you email us with the receipt of where you bought it from?
I bought it in your srtore 3 weeks ago.
by Melan
Tue Aug 06, 2019 9:12 am
Forum: Technical Discussion
Topic: Connectivity issues
Replies: 10
Views: 4504

Connectivity issues

Hello, I encountered such a problem. I received a board with a damaged lens, I replaced it with another one, since I ordered several lenses. When connected via usb, the scripts from the examples do not start, and the LED flashes white. At the same time, such an error is written in the device’s memor...

Go to advanced search